|Wystawione w kategorii:
Ten przedmiot sprzedał się w dniu Pt, 24 maj o 01:40.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Planeta cydr: odkrywanie producentów, praktyk i unikalnych tradycji rzemiosła

Tekst oryginalny
Cider Planet: Exploring the Producers, Practices, and Unique Traditions of craft
Stan:
Nowy
Zakończona: 25-05-2024 01:40:21 CEST
Sprzedane za:
US $9,60
Około37,74 zł
Poprzednio US $12,00 Co oznacza ta cena?
Ostatnia cena sprzedaży podana przez sprzedawcę
Zaoszczędź US $2,40 (20% taniej)
Odbiór osobisty:
Bezpłatny odbiór osobisty z: San Tan Valley, Arizona, Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla odbioru
Wysyłka:
US $4,87 (około 19,15 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: San Tan Valley, Arizona, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 11 cze a So, 15 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 145755306008

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
MPN
Does not apply
ISBN
9781645021414
Book Title
Cider Planet : Exploring the Producers, Practices, and Unique Traditions of Craft Cider and Perry from Around the World
Item Length
10 in
Publisher
Chelsea Green Publishing
Publication Year
2022
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.8 in
Author
Claude Jolicoeur
Genre
Cooking, Gardening, Social Science
Topic
Beverages / Alcoholic / General, Fruit, Specific Ingredients / Fruit, Beverages / General, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy), Methods / Canning & Preserving
Item Width
7 in
Item Weight
35 oz
Number of Pages
336 Pages

O tym produkcie

Product Information

*Longlisted for the André Simon Award for Drink Books for 2022 "[Jolicoeur] has brought his sharp intellect and endless curiosity to a new project. . . [Cider Planet is] well-referenced and utterly fascinating."-- CIDERCRAFT Magazine From internationally-acclaimed author and fermented beverage expert Claude Jolicoeur comes a globe-trotting, full-color cultural history and guide celebrating the methods, terroir, and traditions of world-class cider. In Cider Planet, Claude Jolicoeur--a longtime, passionate cider maker and author of the international bestseller New Cider Maker's Handbook --takes readers with him to the world's greatest cider regions, providing an expertly guided tour laced with his deep understanding and appreciation for how this "Prince of Beverages" is made. Inside Cider Planet you'll find: Descriptions of global orchard practices Specific apple varieties used in different countries and regions Detailed histories of the world's oldest ciderlands Profiles of different cider styles and rituals Tips and tricks from some of the most knowledgeable cider producers Cider, long perceived as a European country drink, is now truly a worldwide culinary delight. Jolicoeur talks about new and emergent regions that have contributed to this growing appreciation, and how they are building upon the old traditions while creating their own new ones. He explores, for example, the most revered areas for making perry, a delightful but little-known drink that, like cider, is starting to gain fans young and old. And he even transports readers to Kazakhstan in central Asia, famous as the "birthplace of the domestic apple." Real cider, craft cider, farm cider, artisan cider: Whatever you wish to call it, at its best, cider should be enjoyed like a fine wine, with all of the sophistication but less of the pretentiousness. Just as there are many volumes devoted to the great wine regions of the world, we now need a "cider appreciation" manual to fully understand and delve into the rich culture of cider and perry. Cider Planet is that book, and Claude Jolicoeur is our experienced and enthusiastic guide. For the traveler or foodie, this book transports the reader around the world with wonderful stories and insight that will leave you thirsty for a fresh glass of fermented fruit.

Product Identifiers

Publisher
Chelsea Green Publishing
ISBN-10
1645021416
ISBN-13
9781645021414
eBay Product ID (ePID)
22057275811

Product Key Features

Book Title
Cider Planet : Exploring the Producers, Practices, and Unique Traditions of Craft Cider and Perry from Around the World
Author
Claude Jolicoeur
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Beverages / Alcoholic / General, Fruit, Specific Ingredients / Fruit, Beverages / General, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy), Methods / Canning & Preserving
Publication Year
2022
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Gardening, Social Science
Number of Pages
336 Pages

Dimensions

Item Length
10 in
Item Height
1.8 in
Item Width
7 in
Item Weight
35 oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Hd9398
Reviews
"[Jolicoeur] has brought his sharp intellect and endless curiosity to a new project. . . [Cider Planet is] well-referenced and utterly fascinating." --CIDERCRAFT Magazine, "Claude's unique involvement with the international craft cider scene makes him the perfect guide for the rest of us. He takes a deep look at the way that traditional and industrial cider processes have come to differ as much as they do, and he explores the distinct histories of ciders and perries in different countries and the way in which their fruit and climate have influenced their drinks. Along the way, he introduces us to some exceptional cider making personalities worldwide. In the light of the huge revival of interest in craft cider and its differentiation from the mainstream, this book is both timely and fascinating." --Andrew Lea, author of Craft Cider Making, "In typical erudite fashion, Claude brings his encyclopedic knowledge of orcharding practice, cidery process, and apple and pear varieties with him. Whether it's being transported to Kazakhstan (the birthplace of the domestic apple), wandering the perry orchards of Herefordshire with Tom Oliver, exploring the diversity of apple varieties from North America, or a visit to any of cider's other homes, this is the perfect accompaniment for a fascinating pomologically inspired voyage." --Susanna Forbes, Little Pomona Orchard & Cidery, "Cider Planet is a delightfully written how-to, history, and travelogue all rolled into one fantastic read. Over the decades, Claude Jolicoeur has become one of the world's most knowledgeable and articulate cider geeks. If you are a seasoned cider veteran or just getting curious, Cider Planet is for you." --John Bunker, apple historian; author of Apples and the Art of Detection, "A delightful and deeply researched guide to the world's best drink. Required reading for every ciderhead." --Rowan Jacobsen, author of Apples of Uncommon Character, "In his new guide to global cider, Claude Jolicoeur offers a characteristically thorough overview of regional traditions and emerging trends. His even-handed descriptions of cider styles, fruit selections, and production methods describe the various influences shaping this often-misunderstood drink. What is 'modern' cider? How does it contrast with traditional and more artisanal styles? This is a very helpful and unbiased survey for those planning travel destinations, or are curious to learn where favorite local producers fit within the big picture of the Cider Planet." --David Buchanan, owner, Portersfield Cider; author of Taste, Memory
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
338.4764121
Dewey Edition
23

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Hockey In The Desert

Hockey In The Desert

99,8% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,1 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.7
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (732)

i***d (105)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Outstanding Seller! - Speedy shipping & great customer service.
Zobacz wszystkie opinie